Errusiar herritartasuna: baldintzak eta prozedura lortzeko



Asko atzerritarrak pentsatzen lortzeko aukera errusiar herritartasuna. Aldian-aldian, prozesu honetan sartu aldaketa ugari zuzendutako errazte prozedurak. Pertsona batzuk ezin dira erabili prozesu sinplifikatu bat erosteko herritarrak dira, baina ez dute bete beharko, zenbait eskakizun eta baldintzak. Ulertu behar duzu, non eta nola aplikatu, zer dokumentuak dira hornitzeko eta zer da benetan beharrezkoa da herritarrak. Behin atzerritarra lortu duten herritarrak errusiako Federazioa, konfiantza gaitasun ezberdinak. Horiek besteak beste, honako hauek: Ez dira lehendik dauden hainbat aukera ematen duten programak lortzeko errusiako herritartasuna gutxieneko ahalegina, baina hori atzerritarren zenbait baldintza bete behar. Behin atzerritarra jakin behar hori lortzeko, herritarrak errusiako Federazioko posible da bakarrik baldintza jakin batzuetan.

Herritarrak errusiako Federazioko konturatu daiteke hainbat modutan arabera eskuragarri arrazoi: uko errusiako herritartasuna ere behar bezala eskuratu daiteke, eta horretarako, beharrezkoa da aurkeztu behar bereziak aplikazio FMS. Uko borondatezkoa da soilik, eta, beraz, modu ez behartzeko huts indarrean pertsona batek uko herritarrak. Herritar bakoitzak herrialdeko beste aukera bat bihurtu herritar errusiar Federazioa. Hau jarraitu behar zuzena lortzeko prozedura errusiar herritartasuna. Da zuen egiteko hainbat ondoz ondoko etapak. Ekintza guztiak burutu behar benetako denbora. Beraz, prozesua nahiko luzea, data aurkezteko herritarrak gainditu behar ez urte bat baino gutxiago. Errusiako herritartasuna eskatzen prestatzeko hainbat eta hainbat dokumentu eta asko egiteko ondoz ondoko ekintzak. Lortzeko Prozesuan herritarrak errusiako Federazioko egin daiteke arauaren arabera eskema edo azpian erraztua. Sinplifikatu lortzeko errusiako herritartasuna baimenduko da soilik pean programa bereziak.

Horien artean, resettlement herrikideek

Baldintza hauetan, nabarmen murriztu denbora kopuru hori gastatu ahal izango duzu herritarrak. Arauaren arabera, prozedura eskatzen eskatzaileak Errusian bizi ez gutxiago baino bost urte dituzten egoiliar errusiako Federazioa. Errusiako herritartasuna haur da, halaber, oinarritutako printzipio hori. Gainera, baldintzak: Dokumentuak lortzeko errusiako herritartasuna beharrezkoa da aplikatu sei hilabete amaiera arte epea baliozkotasuna egoitza-baimena. Bitartean prozesu daiteke soil-soilik helduen eta gai den pertsona.

Haur prozesua da egin, guraso edo tutoreen

Prozesu honetan bakarrik dago eskuragarri duten pertsona egokitzeko baldintzak programa resettlement herrikideek edo bestelako programak. Horiek, nabarmen sinplifikatu lortzeko errusiar herritartasuna. Prozesua ez du denbora asko hartu du, eta ez du eskatzen prestatzeko ugari paperak. Hau Erabili ahal izateko prozedura erraztua baino ezin kategoria jakin eskatzaileek. Horien artean, atzerritarrak dagokionez baldintzak: ala ez zehazteko jakin bat atzerritarra erabili bizkortu prozedura eta, komeni da kontsultatu esperientziadun abokatu bat. Normalean etorkin CIS hau aplikatu ahal izango eskema, baita errusiar hiztun. Egoera hau da, esleitutako igaro ondoren, Batzordeak, baita probatu ari idatzitako orria. Gainera, eskaintzen diren, hala nola, aukera beste pertsona baldintza jakin batzuetan. Jasotzeko eskubidea errusiako herritartasuna azpian prozedura erraztua da eskuragarri: Guztiak batez ere, atzerriko pertsonak aukera izan etekina sinplifikatu bat lortzeko prozesua errusiar herritartasuna. Bada, ezinezkoa da atzerritarra bat erabili erregimen erraztua, zuen izango dute egiteko, ondoz ondoko urrats bat prozedura estandarra da. Etapa bakoitzak bere ñabardura, beraz, garrantzitsua da ondo ulertzen arauak prozesua. Atzerritarren denean mugatik zeharkatzen izan behar bisa bat edo pasaportea. Batetik, biztanleek duten herrialdeak dira, Aduana Batasunaren kideak, beharrezkoa barne-pasaportea. Hurrengo eguneko helduera data herrialdean, etorkina eman behar nabarituko bere etorrera, FMS. Bada apartamentu bat alokatu edo izaten jarraitzen du